Din dagliga dos av kråksång och tankeslott.

blood red shoes


Rensar lite i min garderob, ni kan hitta grejer här & här. Bordello klackarna ovan är endast för syns skull, tihi.
Alla mina annonser kan hittas härtradera-bloppisen!

hisnande smaker på tungan min

Nätterna blir till dagar och dagarna blir till nätter, när teet blir svårt att dricka och orden inte räcker till. Jag borde aldrig haft i den där sockerkristallen med pulveriserat gift på, det har bildats en gegga i grunden, den är lika besk som förr förra årets planer. Kors i taket för att jag inte druckit kaffe idag. Godnatt, kanske.

musik tills jag dör

Midsommarhelgen har varit helt perfekt, har dessvärre inte dokumenterat något bildskönt. Delar istället med mig bilder från en spelning i våras med Corporals of Cyanatra. Vi har tillbringat, låt oss säga ca 20h i studion under helgen för att spela in en demo. Och än är vi inte klara..

vi gråter aldrig, vi skrattar

Bläddrar igenom gamla familjealbum, vissa bilder är tårbefläckade. Upptäcker foton jag aldrig sett förr bakom senare bilder, och på människor jag aldrig träffat. Fann antika bilder på far min, trodde jag, visar sig vara jag själv. Upptäckter efter upptäckter.. Bild på min mama från 70-talet här ovan!
Foreigner - that was yesterday

crazy bird lady


Har blivit fågelmamma igen. Genom åren har jag nog ägt ett tiotal undulater och tillslut var det bara Alfons kvar. Hen har nu ingått i ytterligare ett homosexuellt partnerskap med nyblivna änkan Bella. Underbara små liv.

foton från en svunnen tid


den ständiga resan


Kan knappt bärga mig, resenostalgin gnager inom mig. Jag vill resa nu med en gång, trängas i ett alldeles för litet hotellrum med min käraste i en stad långt hemifrån. Åka på utflykter till främmande platser och gå vilse, andas in en ny atmosfär, pröva nya maträtter och drinkar, röka pytoncigaretter och rensa butiker. & Tillslut bara vara. Kan juli hälsa på tidigare i år möjligen?


corporals of cyanatra



Låt mig få presentera mitt band Corporals of Cyanatra, vi slog ihop oss hösten 2011 och spelar alternativ rock. Med de kommande förändringarna så lutar vi mer åt metal & grunge hållet. Demo dyker upp under sommaren! Här kan ni som vill kika efter kommande uppdateringar. püss

i mellanösterns händer


Bilderna är från december 2010 när jag senast besökte Iran, Teheran. Den resan måste ha varit min värsta någonsin, alla dagar som passerade var så oerhört mentalt påfrestande att jag struntade i att åka tillbaka året efter för att hälsa på min släkt i de armeniska trakterna. Husen är alla förfallna och dimman är lika tjock som rök. När du minst anar det lurar en avrättningsceremoni runt hörnet, brottslingar hängs offentligt och böneutropen förföljer en. Sorlet går inte att dämpa och hela tiden bär jag med mig mitt andningsskydd för att undvika allt sot. De psykiskt sjuka härjar fritt och proletärerna gör allt vad dem kan för sitt liv.

Men något säger mig att det inte är sista gången jag besöker landet.

ett litet smakprov


En liten sammanfattning av vad min blogg kommer att innehålla. Bilder från instagram där jag heter cyanatra, om någon undrar.

var hälsad, främlingskap


Saknaden över att dela mina tankar & åsikter med cyberrymden blev för kolossal. Jag är tillbaka. Var hälsade mina vänner, bekanta och främlingar!


RSS 2.0