Din dagliga dos av kråksång och tankeslott.

vintermorgon

Vi stod på min altan en tidig vintermorgon och du kramade om mina händer som jag vore en skör fågel. Snön glittrade längst vägen. Luften du andades syntes, den sade så mycket mer än vad dina ord gjorde.
   Jag borde ha andats ut i tid. Men det gjorde jag inte.

rödmåne

Vi låg på asfalten efter allt för många whiskey sours och kollade upp mot en becksvart himmel orsakad av stadens bländande gatuljus.
   Månen var blodröd och sörjde för oss. Vi flinade och granskade vidare i natten.

bästa vänner

Det spelar ingen roll vart i världen vi befinner oss, eller hur lång tid som gått sedan sist vi träffades. För att när vi ses så är allt precis som vi lämnade det.

livets jargong

Hela det här året har jag bott i en resväska, ätit knäckemackor i sängen, sovit skavfota i soffor med nyfunna vänner och åkt ambulans otaligt många gånger. Vaknat upp på nya platser och funnit mig själv, tappat bort mig själv på vägen och hittat igen.
   Jag har varit förtvivlad och jag har saknat, älskat och blivit älskad. Och nya stunder väntar.
 

tankevindar

Vi tappade bort oss själva oavbrutet. Helt plötsligt såg jag mig själv i dig, vi var en och samma person fast i en annan dimension. Vi var varandras Faraoer i modern tid fram tills tankevindarna tog över, om och om igen.

gisslandrama

Jag är mitt i ett gisslandrama, jag måste göra slut med min största kärlek. Ett album är färdig att spelas in. Den kommer berätta en historia om istoppar och dalagångar, fiender och åtråvärda träsk. A-moll och E-moll är tonerna jag studsar på och ibland chansar jag vilt.

lunchrasten

Jag slungades in i den syrefattiga cellen. Tappade andan och lät klaustrofobin omfamna mig. Tre tjocka säkerhetsglas med utsikt över pendeltågsstationen där vi sa adjö, friheten var som bortblåst. Dörrluckan öppnades och gav mig tomatsoppa från helvetet. Eftersmaken satt kvar i timmar. Det var en lunchrast jag sent kommer glömma.


RSS 2.0