Din dagliga dos av kråksång och tankeslott.

withershin

Grymma dygn. Allt man kan tänka sig skedde i nattens namn. Hemma klockan 10.00.
Withershin ovan + jag och Sofie.

satans påfund

Ingenting, någonting. Någonstans, någons ting. Vart som helst, utom här. Saker som sker utanför vår värld.

pallid hands

Missade solen ännu en gång. Skivan går på tomgång, man hör inte längre musiken, tankarna är så ingrodda att man knappt hör sig själv. Blåmärken överallt, vart kommer de ifrån? Inte ens ingen vet. Mig äger ingen, ändå är kroppens vitalaste organ bakom galler och lås.

fortuna caeca est II

Jag lever endast på ord och kommer nog alltid att göra det. In i dimman och ut ur dimman, gråzon.

släpp loss demonerna

Bekännelser; det var ett helvete. Kala rum, kall atmosfär, sönderrivna väggar i bleka toner av orange. Onda och goda förvanskade varelser vandrandes längst korridoren. Människor som dragits ut ur sina mödrars vaginor och välkomnats till denna jord, var hälsad. Lika blodigt och slemmigt blev det tjugo eller trettio, kanske till och med femtio år senare.
  Apati, sömnlöshet, gravt insjunkna i sig själva. Ett sinne som tagit sig i ansiktsform, skapats till den man är. Som nu visar sig för allmänheten. En demon är lös. En absent tillvaro av någonting som ej har skett utanför vår värld.

too you my dear

 

the purging love that stops the heart

Vad nu? Vad näst? Släpar hela kroppen genom atmosfären och tappar allt. En smäll i thorax vars smärta inte släpper när det egentligen bara är sanningen som knäcker.
 


RSS 2.0